حافظه خبری

مجله خبری حافظه

حافظه خبری

مجله خبری حافظه

زنان باردار باید گوجه سبز بخورند


یکی از تازگی های فصل بهار که طرفداران زیادی از جوان تا پیر دارد، رنگ سبز گوجه ای است. این میوه ترش و خوش طعم با پوست سبز نازک سرشار از ویتامین های A، C، K و B است.این میوه حاوی انواع اسیدهای آلی، ویتامین ها، فلاونوئیدها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن است.

مصرف گوجه سبز توسط برخی خانم های باردار زیاد است و از آنجایی که این میوه مدت کوتاهی مهمان میوه فروشی می شود، این خانم ها سعی می کنند از این مدت کوتاه نهایت استفاده را ببرند. فواید خوردن گوجه سبز برای زنان باردار چیست؟

پیشگیری از عیوب جسمی جنین

مصرف گوجه سبز، میوه ای با خواص و مغزی فراوان، می تواند از بروز نقص های فیزیکی و مشکلات احتمالی در زنان باردار جلوگیری کند.

افزایش سلامت چشم جنین

گوجه سبز سرشار از ویتامین A است. این ویتامین به حفظ سلول های چشم کمک می کند، سلامت چشم را ارتقا می دهد و از نقایص مادرزادی جلوگیری می کند.

رشد صحیح کودک

گوجه سبز حاوی ویتامین های زیادی از جمله ویتامین A و C است و مصرف آن منجر به دریافت ویتامین های لازم برای رشد جنین می شود.

فواید مصرف صحیح گوجه سبز در دوران بارداری

تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار

این میوه حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و یکی از موارد مورد نیاز بدن مادران باردار است. ویتامین C موجود در این میوه ایمنی مادران باردار را افزایش می دهد و از بیماری های ویروسی مانند آنفولانزا جلوگیری می کند.

از سقط جنین جلوگیری می کند

ویتامین K موجود در گوجه سبز از لخته شدن خون و سقط جنین جلوگیری می کند.

تعادل اسید و باز در جریان خون

مصرف گوجه سبز باعث ایجاد تعادل اسید و باز در خون می شود و برای درمان شرایط اسیدی خون مفید است.

استفاده از گوجه سبز در دیابت بارداری

خوردن گوجه سبز برای مادران باردار مفید است، چون نمک ندارد و غذای زیادی ندارد، به دلیل قند کم در درمان دیابت بارداری موثر است.

افزایش اشتها

برخی از زنان در دوران بارداری به دلیل حالت تهوع از خوردن وعده های غذایی زیاد اجتناب می کنند. خوردن گوجه سبز برای این خانم ها حالت تهوع را کاهش می دهد و بر اشتهای مادر باردار تاثیر می گذارد.

آیا در دوران بارداری باید گوجه سبز بخوریم یا نه؟

بهبود هضم

افرادی که مشکلات معده و گوارشی دارند باید گوجه سبز بخورند زیرا فیبر موجود در گوجه سبز به بهبود هضم کمک می کند.

از یبوست جلوگیری می کند

یبوست در دوران بارداری می تواند منجر به مشکلات جدی برای مادر، خونریزی رحم و سقط جنین شود. برای پیشگیری و درمان یبوست بهتر است مادران باردار گوجه سبز بخورند زیرا گوجه سبز خاصیت آرایشی دارد و زیرگروه آلو محسوب می شود.

همانطور که در این قسمت از نمناک اشاره کردیم، فیبر موجود در گوجه سبز باعث بهبود حرکت مواد در روده شده و منجر به یبوست می شود. اما خوردن زیاد گوجه سبز باعث نفخ می شود.

دندان های خود را تقویت کنید

خوردن این میوه به دلیل داشتن ویتامین و کلسیم برای تقویت دندان ها توصیه می شود. مصرف این میوه همچنین خونریزی و دندان درد را تا حد زیادی کاهش می دهد.

بهبود کم خونی

خوردن گوجه سبز در دوران بارداری کم خونی را بهبود می بخشد زیرا این میوه سرشار از آهن و ویتامین C است.

کاهش چربی

فیبر کلسترول و چربی را کنترل می کند، بنابراین مصرف گوجه سبز در درمان و بهبود بیماری های قلبی نیز موثر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد