حافظه خبری

مجله خبری حافظه

حافظه خبری

مجله خبری حافظه

کدام سبک موسیقی در ایران محبوبیت بیشتری دارد؟


چه نوع موسیقی را در ایران دوست دارید؟

نتایج نظرسنجی عمومی آماری از تعداد نوازندگان و سبک های محبوب موسیقی در کشور ارائه کرد. دانلود بهترین آهنگ ها

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع رسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، مطالعه «موج سوم سنجش وضعیت مصرف کالاهای فرهنگی در ایران»؛ به همت سعید معیدفر (مدیر علمی)، محمد سلگی (مدیر پروژه) و عباس وریج کاظمی (ناظر علمی) توسط پژوهشکده فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شد.

اطلاعات مربوط به شهروندان ایرانی از طریق یک پرسشنامه ساختاریافته در قالب مصاحبه شخصی جمع آوری شد. جامعه آماری این پژوهش نیز شامل کلیه افراد بالای 15 سال ساکن در شهرها و روستاهای جمهوری است.

تعداد نمونه های این نظرسنجی 15606 نفر در 31 استان کشور می باشد.

بنابراین، سن افراد کاهش می یابد و تحصیلات آنها، مشخص شده است که با افزایش وضعیت کاری و وضعیت اقتصادی، تعداد افرادی که به موسیقی گوش می دهند نیز افزایش می یابد.

مردان بیشتر از زنان، دانشجویان و افراد بیکار بیشتر از موسیقی استفاده می کنند و افرادی که درآمد بیکار دارند کمتر از سایر گروه های فعالیت از موسیقی استفاده می کنند.

همچنین، در بخش "ژانرهای موسیقی مورد علاقه" این نظرسنجی - چه موسیقی هایی را بیشتر گوش می دهند؟ نوشته شده است:

اساساً 46.2 درصد از دانشجویان موسیقی اظهار داشتند که دوست دارند موسیقی سنتی، 37.1 درصد پاپ ایرانی، 9.6 درصد موسیقی محلی، 3.9 درصد راک و رپ ایرانی و در مرحله بعد موسیقی کلاسیک خارجی، پاپ و راک. و همچنین رپ خارجی.

دومین موضوع اصلی این بخش این است که گفته می شود پاپ ایرانی محبوب ترین سبک موسیقی است.

در بین مخاطبان موسیقی، موسیقی پاپ ایرانی با 34.2 درصد و موسیقی محلی با 33.7 درصد بیشترین شنونده را به خود اختصاص داده اند.

پس از آنها، موسیقی راک و رپ ایرانی 12.7 درصد، موسیقی پاپ خارجی 5.1 درصد، موسیقی کلاسیک خارجی 3.8 درصد، راک و رپ خارجی 2.2 درصد و موسیقی سنتی ایرانی 0.7 درصد را به خود اختصاص داده است.

بنابراین با افزایش سن، گوش دادن به موسیقی کلاسیک، فولکلور و نواهای مذهبی افزایش می یابد و گوش دادن به موسیقی پاپ، راک و رپ ایرانی، موسیقی کلاسیک و پاپ، راک و رپ خارجی کاهش می یابد. برای دانلود بهترین آهنگ ها به سایت موزیک باران مراجعه نمایید.

جوانان می خواهند به سبک های موسیقی مدرن گوش دهند. مردان بیشتر از زنان به موسیقی فولکلور ایرانی و خارجی، راک و رپ گوش می دهند و کمتر به موسیقی پاپ ایرانی و موسیقی مذهبی گوش می دهند.

دانش‌آموزان کمتر از سایر گروه‌های فعال به موسیقی سنتی و محلی ایرانی و آهنگ‌های مذهبی و بیشتر از سایر گروه‌ها به موسیقی پاپ و راک ایرانی، کلاسیک و رپ خارجی گوش می‌دهند.

کسانی که درآمدی ندارند بیش از دیگران به موسیقی سنتی ایرانی و محلی گوش می دهند و کمتر از دیگران به سبک های پاپ، راک، رپ و سبک های خارجی ایرانی گوش می دهند.

زنان خانه دار نیز مذهبی تر از دیگران هستند.

با افزایش سطح تحصیلات، گوش دادن به سبک های سنتی، محلی و ملودی های مذهبی کاهش می یابد و گوش دادن به موسیقی پاپ، راک و رپ ایرانی و همچنین سبک های کلاسیک و خارجی موسیقی پاپ افزایش می یابد.

با افزایش اشتغال، گوش دادن به موسیقی کلاسیک و رپ خارجی و همچنین سبک های پاپ ایرانی افزایش و موسیقی محلی کاهش یافت.

زمانی که پایه اقتصادی افزایش یابد، گوش دادن به موسیقی سنتی و کلاسیک خارجی نیز افزایش یافته است. و سبک های محلی و مذهبی رو به افول گذاشت.

علاوه بر این، در بخش "ایجاد آلبوم موسیقی" از بینندگان موسیقی پرسیده شد که معمولاً چگونه آهنگ یا آلبوم موسیقی را تهیه می کنند. (تا دو اولویت) که 33.9 درصد از شنوندگان موسیقی گفته اند که آلبوم های موسیقی را از طریق دانلود رایگان اینترنتی تهیه کرده اند.

پس از آن 19.4 درصد از طریق خرید اینترنتی، 17.6 درصد از طریق فروشگاه های عرضه محصولات سنتی، 11.6 درصد از طریق ضبط صدا و سیما، 9.8 درصد از دوستان و آشنایان وام گرفته اند و 7.5 درصد با خرید از فروشگاه ها و فروشندگان دیگر آلبوم های موسیقی خود را می سازند. . .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد